Meditation

Förra veckan var en ganska tumult vecka för mig. Förutom att jag flyttade, bytte jag i samma veva jobb, så det var mycket nya intryck. Det tog tre dagar att flytta och helgen spenderades på IKEA för inköp och montering av möbler, och en påbörjan till att packa upp alla kartonger och bråte mitt i kaoset. Och faktiskt börjar det ta sig och bli riktigt bra. 
Men som många redan vet och också har fått erfara, så ökar stressnivåerna ganska mycket under dessa förhållanden, och så även för mig. Sömnen har blivit påverkad och jag har haft lite konstiga drömmar och också vaknat ganska ofta. I lördags vaknade jag väldigt tidigt innan det ens hade blivit ljust och kunde inte somna om. Men som ni kanske minns, är ju mitt nyårslöfte att meditera varje dag och ta hand om mitt inre mycket mer än jag gjort förut. Så när jag vaknade sådär tidigt, passade jag på att smyga upp och tända ett enda ljus, sätta mig bekvämt och plugga in chakra-musiken i öronen för att ta min stund av meditation där och då. Och vilket lugn och vilken ro. Före alla andra är vakna och innan ljuset faller in. Det handlar om min stund och min tid. Helt tyst och stilla, och alldeles underbart. Så det kan jag varmt rekommendera er alla att göra!
 
 
 
Sedan jag började med meditationen känner jag mig piggare och gladare, men också med ett helt annat lugn i kroppen. Och jag tycker mig ha klarat av förra veckans stressprövning riktigt bra. Fortfarande ingen stressreaktion av utslag i ansiktet sedan jag kom hem från Sydafrika. Om det är meditationen eller inte låter jag vara osagt, men nog är det allt ett fint sammanträffande ;)
 
 
Prova att meditera du med, ge det några gånger, om så bara för att ge dig själv din egen stund och ett inre lugn. 
 
Namaste
 
// Hanna
1 kommentar
Semlan

Bästa grejjen ever!!!!!! <3

Svar: Men semlan i knoooow! 😎
Hanna och Anton