Behind the scenes

Vi är väldigt medvetna om att det har varit extremt tyst på bloggen på sista tiden, och vi ber om ursäkt för det. Vi båda har haft en väldigt intensiv start på höstterminen med heldags-utbildningar i både Stockholm och Göteborg, har fullbokat med kunder och i på Optimal Fysik är det också full fart med att öppna en ny klinik. Därför har vi haft behov av att ta det lite mer lugnt med just bloggen, men har självklart som ambition att få till lite fler inlägg framöver. 
 
Idag har vi också haft en ganska spännande dag, där vi spelat in och filmat en utbildning inom holistisk hälsa. Denna kommer att lanseras på en ny hemsida med onlineutbildningar under oktober månad. Mer info om det här kommer att komma, men så länge kan ni få en liten sneak-peak behind the scenes:
 
 
 
 
Vi hoppas såklart att ni kommer vilja höra oss babbla på om den holistiska hälsan när utbildningen släpps, och som sagt, mer info kommer att komma!
Ha nu en fantastisk kväll och ta hand om er!!
 
// Hanna & Anton
0 kommentarer

Korrektiv Träning-utbildning med Hanna & Anton

Igår hade vi en helt fantastisk dag på Nordic Wellness Lindhagen! Alla PTs från Nordic Wellness i Stockholm fick vara med och delta på vår utbildning inom Korrektiv Träning med en holistisk touch. Dagen började med kaos och tekniska problem, men vi lyckades styra upp det efter lite svordomar och kortisolpåslag. Sen hade vi en kanondag med härliga kollegor som verkade intresserade och fick lära sig lite nytt tänk inom träning och hälsa.
 
Det här är det jag och Anton vill hålla på mer och mer med, så därför har mycket av vår tid gått åt till förberedande arbete för de här utbildningarna.
Nästa vecka bär det av mot Göteborg för samma utbildning för Nordic Wellness tränare där nere. Ska bli så kul och vi är extremt taggade!
 
Här kommer lite sköna bilder från gårdagen.
 
 
 
 


 
 
 
Önskar er en härlig helg nu! Vi laddar för steg 3 i DNS-utbildningen!
 
//
 
Hanna
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer