Fredags burgare!

Förra helgen blev jag bjuden på hemmagjorda hamburgare av en väldigt bra vänn, idag tänkte jag försöka göra de minst lika bra på egen hand. :) 
 
 
Det blev lamm-burgare med portabellosvamp som bröd då ja ej är så förtjust i gluten. Inlägg om gluten kommer att komma upp senare. 
Använde mig av kokosmjöl och kallpressad rapsolja för att hålla ihop lammfärsen, kryddade med massa härliga kryddor och stekte på i vanligt smör.
La på några skivor opastoriserad ost, lite avokado och gurka samt lite färgrika tillbehör (paprika, broccoli, gurka, blomkål). 
 
Detta blev resultatet: 
 
 
Hoppas ni njuter av er fredag med något riktigt gott att äta, som både ger er njutning för smaklökarna samt tar er ett steg närmare era mål. =) 
 
// Anton 
 
1 kommentar

Helgens tips och funderare....

Riktigt bra kort föreläsning av Paul Chek, en stor man inom holistisk hälsa, som handlar om vad som verkligen sker i världen. Hur allting bara handlar om pengar och kontroll, och de tillvägagångssätt man använder sig för att styra över en hel värld. 
Kom ihåg att ha ett öppet sinne, och jag rekommenderar verkligen att ni ägnar 32 minuter i helgen åt den här länken. 
 
http://www.naturalnews.com/044075_Paul_Chek_food_industry_toxic_chemicals.html#
 
Trevlig helg!
 
// Hanna
Paul Chek
0 kommentarer

Michael Jackson - ett geni

Imorse på vägen till jobbet lyssnade jag på the King himself, Michael. Trots att det är gamla låtar så ryser jag över hela kroppen när jag hör hans musik. Inte bara är det bra och glädjande musik, han har ett vackert och helt genialt sätt att nå ut till världen med sitt budskap. Det får mig att tänka efter, vad gör vi egentligen med vår värld? Vad finns bakom allt vi tror på, och vem styr egentligen?
Jag är övertygad om att Michael visste mer än vad många av oss kanske vet. Och han ville öppna människors ögon. Låtar som "Heal the world", "Earth song" och "They don´t care about us" har ett budskap. Bara man verkligen lyssnar.

Så gillar ni Michael, och vill påverka världen, så lyssna på hans låtar! Njut, ifrågasätt, fundera…

Ha en skön fredag!
1 kommentar