Living the Dream

Nu sitter jag här hemma, helt slut på soffan efter en lång arbetsdag som också varit lite annorlunda för oss båda. För första gången har vi fått göra det vi verkligen längtat efter och drömmer om att göra i jobbet, nämligen att föreläsa. Vi höll en workshop på Nordic Wellness för alla PTs om hur jag och Anton arbetar med den holistiska hälsan och i yrket som personliga tränare, och det var fantastiskt kul!
Drömmen för både mig och Anton är att få väcka intresse i andra människors liv, att de ska få upp en nyfikenhet för helhetshälsan och helhetstänket. Vi vill sprida det som vi har fått lära oss under åren, och det som har funkat bra för oss och framför allt för våra kunder. 
Vi tror, och hoppas, att det här bara var första steget på en språngbräda ut i utbildningsvärlden. En chans att få lära sig mer och samtidigt lära ut mer. Bättre än så kan det ju inte bli!
 
Kul med ett engagerat team och en väldigt engagerad chef, så stor tumme upp och tack för att vi fick chansen!
 
 
 
 
Bilderna är inte av bästa kvalitet på grund av mörkret i salen, men ni ser ju själva hur bra vi var va? ;)
 
Ha en skön kväll!
 
// Hanna
1 kommentar

Föreläsningsdags!

Jag och Anton har en ganska spännande vecka framför oss. På torsdag ska vi nämligen få den stora äran att hålla i en liten föreläsning/workshop för de personliga tränarna på Nordic Welllness. Självklart är vi väldigt glada att ha fått chansen att berätta lite mer om oss och hur vi jobbar, men det är klart att man blir lite smått nervös. Mycket förväntningar som vi ska leva upp till, hos tränarna, hos vår chef och för att inte tala om våra egna förväntningar.
 
Så här sitter jag hemma och jobbar på mitt hål idag, äter en god lunch och finslipar på materialet. 
 
 
Till lunch äter jag panerad torsk med blomkålspuré och spenat, med egengjord remouladsås. Detta är ett recept som sen tidigare finns i vår blogg, och självklart är det helt glutenfritt. Ni kan kika på det här om ni vill testa: http://wholistic.se/2014/march/panerad-torsk-med-blomkalspure.html. Jag älskar det och det är ett lätt sätt att få i sig fisk och mycket grönsaker. 
 
 
Nu ska jag återgå till arbetet. Ha en fantastisk dag gänget!
 
// Hanna 
1 kommentar

Kärlek till kroppen

Idag är en det inte bara måndag, och början på en 7 dagars arbetsvecka (eftersom jag ska jobba även i helgen), utan det är också första dagen på kvinnans härligaste period, LINGONVECKAN! För er män, eller för er kvinnor som knappt märker av er period, kan jag meddela att för mig är alltid första dagen värst, då jag är uppsvullen och extremt trött. Jag känner mig ungefär som en falukorv som väger en bra bit över 100 pannor. Igår var jag ute och sprang men det fanns inte mycket kraft att hämta, så idag har jag valt att vila kroppen, och låta den vara ifred, eftersom den tydligen talar sitt klara språk att det är just det den behöver.
 
Jag tror att många kvinnor blir stressade av att låta bli att träna, eftersom man hela tiden ställer enorma krav på sig själv. Jag har varit en extremist åt det hållet och också ställt enorma träningskrav, oavsett hur slut min kropp än varit.
Kanske är det åldern, men nu har jag väl ändå blivit lite "klokare" och lärt mig att lyssna bättre, så idag får den här falukorven bara ligga och vila på soffan hela kvällen. Och helt utan dåligt samvete på kuppen! Dessutom lägger jag mindre stress på mig själv, men presterar bättre när jag tränar, och jag strävar alltid att hitta balansen för hur mycket jag kan/bör pressa mig själv. Och jag håller på att lära mig att älska min kropp och den jag är, alla dagar i veckan. Jag påminner om att jag fortfarande håller hårt i nyårslöftet, meditation varje kväll! :)
 
Så här kommer ett citat till ALLA er där ute, jag tror vi alla kan behöva en liten påminnelse:
 
 
 
Trevlig kväll!
 
// Hanna
0 kommentarer