Det här med micron igen...

Igår kom en kund på jobbet och frågade mig om vi hade en micro som han kunde låna. Jag blev nästan lite chockad av frågan, och jag och min chef tittade förvånat på varandra, som om att han hade frågat om vi hade en rymdfarkost han kunde låna. 
Det fick mig att tänka på ett inlägg jag skrev om något år sen, om just att micra maten, och bara att ha den hemma i boendet. Jag delar om det inlägget och hoppas du läser och skapar dig en egen uppfattning: HÄR kan du klicka för att se vad jag tänker om micron. 
 
 
 
Önskar dig en fantastisk dag!
 
// Hanna
0 kommentarer

Snacks-tipset

Måste bara dela med mig av det smarrigaste snackset till er så här lagom till helgen! Blivit en stor favorit och är BARA torkade kokosflingor, stora smaskiga bitar med skalet kvar. Mumsfillibabba!
 
 
 
Trevlig helg på er!
 
// Hanna
0 kommentarer

Att vänta på livet

Idag njuter jag av veckans enda sovmorgon och ska strax ta en liten uppfriskande promenad i det vackra vädret, och dels sitter jag och tittar på Nyhetsmorgon där de pratar om skönhetsideal och att aldrig vara nöjd med oss själva, och dels kom jag över det här citatet på facebook, som verkligen fick mig att tänka efter: 
 
 
Varför har vi denna ständiga längtan efter livet? I början på veckan längtar vi efter fredag och helg, sen längtar vi efter semester, sen efter att hitta det perfekta jobbet, sen att få en fantastisk familj, sen att bli pensionär och så vidare... "And suddenly I forgot to live". 
För att knyta an till Antons tidigare budskap, och för att påminna mig själv och alla i min omgivning, så lev livet idag! Vi har allt att vinna på det, och jag tror att vi mår såååå mycket bättre. Njut av livet i olika skeden, försök hitta de där små sakerna som har sin charm även i de tunga perioderna. 
Därmed vill jag önska er en fantastisk dag och jag hoppas ni tar vara på den, och gör den helt underbar!
 
// Hanna
 
0 kommentarer