Mat för livet 2014..

Då har man varit på mässa igen då.. =) Denna gång blev det "Mat för livet-mässan". Stockholms celiaki-förbund som står som arrangör. Fokus låg på produkter fria från gluten, mjölk (laktos) och soja. Men det fanns även produkter som innehöll antingen de ena eller de andra. :) 
 
 
Inte lika stort som fitnessfestivalen förra helgen, men det fanns endel att kika på iaf. 
En trollkarl mitt i allt är aldrig fel för barnen och mig.. :P 
Och så bjuder Matte på lite reklam för ett ställe som hade väldigt goda glutenfria lussekatter och även väldigt gott gluten/mjölk-fritt bröd för dem med känsliga magar. =) 
 
Sammanfattning av mässan, jag tyckte den var helt ok.. Mycket av märkena som massproducerar gluten/mjölk-fria produkter innehåller offtast annat tjaffs som inte jag är så förtjust i, antagligen för att om man bara skulle använda rena produkter skulle hållbarheten inte bli så lång. Men det fanns några mindre företag som ställde ut på mässan, de hade lite mer ordentliga produkter med endast rent och naturligt innehåll, vilket jag gillar. :) Och så tycker jag personligen det var föööör mycket fika(socker) och för lite mat.. Så 3 av 5 i betyg! 

Vi avslutade dagen med att hälsa på Hanna som jobbade på Optimal Fysik där vi i helgen har främmande från Prague School som håller utbildning i DNS Sport level 1. LÄNK
Passade på att knäppa lite härliga bilder därifrån. =) Ha en fantastisk helg.
/Anton
 
0 kommentarer