Status på nyårslöftet?

Många av oss, inklusive jag själv, avsatte ju ett eller flera nyårslöften i årsskiftet. Av erfarenhet vet jag att det är väldigt vanligt att man glömmer bort dem, eller ger upp alldeles för tidigt och så är det inte mer med det. 
Gav du nåt nyårslöfte till dig själv i år?
Mitt var ju att jag skulle avsätta tid för mig själv till att meditera 100 dagar i rad. Har jag lyckats med det? Svaret är nej. 
Men däremot har jag kompromissat med mig själv. Jag frågade mig själv vad meningen med mitt nyårslöfte egentligen skulle vara. Handlade det om att göra det 100 dagar i rad, och bli arg/ledsen/stressad/uppgiven om jag inte skulle klara det? Eller handlade det kanske mer om att förändra och förbättra en vana? Jo, det handlar om att regelbundet avsätta tid för mig själv, att ge mig själv kärlek, egen tid, och att ta den där lilla stunden för att bearbeta den jag är. Så jag fortsätter att dra strecken på min lilla post-it-lapp, och även fast jag inte gjort 100 meditationer än, så har jag avsatt många stunder för mig själv. Och först nu, så här efter nästan fyra månader, börjar jag längta efter min meditation och min stund. Och det är så fantastiskt, för här kan man verkligen visualisera och andas in det man vill ska komma till en i livet. Bara man tror på det. Tänk på att din hjärna kommer att registrera alla dina tankar och ge det du ber den om. Så har du dagligen negativa tankebanor om dig själv, dåligt samvete eller känner stor stress, då är det också det du kommer att attrahera. 
 
 
Så tänk efter vilka energier du själv sänder ut till dig själv och till andra, och vad du matar din hjärna och ditt system med. Det har tagit tid, men nu känner jag verkligen att mitt nyårslöfte börjar ge mig resultat, och äntligen kan jag hitta lugnet helt för mig själv. 
 
Önskar er en fortsatt under söndag!
 
// Hanna
 
0 kommentarer