Landat i Sverige..

Då har jag landat i Sverige igen efter en vecka i Makedonien, Hanna och bröderna Fritz är kvar en vecka till.

Mina förväntningar på Makedonien var inte höga, tänkte att det blir väll skönt med lite värme och trevligt sällskap. Har inte hört någon som varit i Makedonien så viste inte vad som väntade riktigt. :)

Allt startade toppen när Hanna skickar uppdatering om vädret, åska och regn i 4 dagar.... Skoj när man kunde läsa följande i Sverige......

Som tur var ändrade det sig och vädret blev kanon, massor av sol, bad, god mat, trevliga människor och väldigt gott kaffe (får tacka Matte för den).
Här kommer lite bilder från resan:
Färska frukter och grönsaker för hur lite pengar som helst och det smakade underbart.. Här behövs inga ekologiska etiketter, allt kommer från ställen i närheten och man känner skillnaden på smaker och hur produkterna ser ut och känns. 

Vi var i staden Ohrid, hur trevligt ställe som helst. Skönt med lite friska vindar från vattnet när det är så varmt på dagarna. Det är som ett exotiskt gamla stan kan man säga. ;) 
Inte helt fel eller hur?? 
Sammanfattning av Makedonien: ALLA borde åka dit någon gång, väldigt fint land med mycket att se och göra för den som vill, för den som inte vill finns också fina strander och ställen du bara kan luta dig tillbaka och läsa en bra bok och njuta av solen. 

Två veckor kvar av min ledighet nu, allt har gått så fort. :) Passa på och njut ordentligt nu! 
/Anton
1 kommentar